Arbeid med betong

Betong er et spennende materiale med mange ulike muligheter, og vi ser at det er flere og flere som ønsker å bruke mer betong i sine bygg. Det skjønner vi godt, fordi betongen har flere gode egenskaper som gjør seg godt i mange ulike typer bygg. Betong er blant annet gunstig når det kommer til energisparing, miljø og estetikk.

Ansatte med erfaring

 

Betong er et komplisert materiale, og krever utregninger og kunnskap om materialets egenskaper for å kunne produsere gode og holdbare produkter. Vi har lang erfaring med arbeid i betong. Det betyr at vi kan bistå deg i ditt prosjekt, uansett hvilke behov du har for betongkonstruksjoner.

Ta kontakt med Våler Bygg i dag!

Vi er en solid aktør innen bygg i vårt område, og har mange fornøyde kunder med gode referanser. Med en stor og kompetent stab i tillegg til flere flinke samarbeidspartnere, er vi rustet til å ta de fleste oppdrag innen bygg og renovering. Vi har også lang erfaring som totalentreprenør og tar gjerne hele jobben, helt fra start til ferdig bygg – i tillegg til søknader og dokumentasjon.


Vi svarer deg gjerne på det du måtte lure på. Send oss gjerne en henvendelse via vårt kontaktskjema, så hjelper vi deg med å komme i gang med ditt prosjekt!

Kontakt oss