Prosjektering, tegning og byggesaks -  behandling

Murverk Kontakt oss

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen

Vi er distriktets eldste entreprenørselskap, med historie som AS tilbake til 1985. Du er altså i trygge hender når du velger oss til ditt prosjekt.

Å starte et stort prosjekt, enten det er renovering, oppussing, nybygg eller lignende, er både spennende og utfordrende. Det er ofte flere prosesser og fagfelt involvert, i tillegg til søknadsprosesser for byggesaksbehandling. For mange sitter det langt inne å starte på et slikt prosjekt, og velger derfor heller å kjøpe et fiks ferdig bygg. Vi i Våler Bygg AS hjelper deg gjerne gjennom hele prosessen og styrer prosjektet, slik at du kan utforme akkurat det bygget du ønsker.

Vi bistår fra start til slutt

Vi kan bistå deg gjennom hele prosjektet, fra idé til ferdigstilling, og hjelper deg også med papirarbeidet som følger en del prosjekter. Det betyr at vi samler alle oppgaver, og tar oss av prosjektering, tegning og byggesaksbehandling.

Vi holder oss oppdatert på lover og forskrifter

Byggebransjen er i stadig utvikling, og det er mange ting å holde styr på når man skal gjennomføre et byggeprosjekt. Det kan være mye å sette seg inn i, dersom du skal gjøre dette alene. Vi holder oss alltid oppdatert på gjeldende lover og forskrifter og tar oss gjerne av byggesaksbehandlingen, slik at du kan være trygg på at prosessen blir riktig gjennomført.

Et bredt samarbeidsnettverk

Vi har over 35 års erfaring, og har flere flinke samarbeidspartnere som vi henter inn ved behov. Det betyr at du slipper å forholde deg til flere aktører i løpet av prosjektet, samtidig som du har full kontroll over hva som blir utført og når. Du vil ha løpende kontakt med en av våre hyggelige medarbeidere i Våler Bygg, som vil holde deg oppdatert og sørge for at arbeidet går som planlagt. Når vi er ferdig med vårt arbeid står du igjen med et helt ferdig bygg, med rom som er klare til bruk.

Ta kontakt med oss

Vi har bred erfaring innenfor alle byggetjenester og kan bidra gjennom hele prosessen, uansett om det skal bygges privatboliger, næringsbygg eller offentlige bygg. Uansett hva du skal ha gjort, så hjelper vi deg med ditt prosjekt. Vi kommer gjerne på befaring.

 Send oss en henvendelse via vårt kontaktskjema, så hjelper vi deg med å komme i gang!

Kontakt oss