Murverk: Flis, piper og våtrom

Snekker og tømrer Kontakt oss

Murverk: Flis, piper og våtrom

Murverk er et eget fagfelt som krever spesifikk kompetanse. Med sertifiserte murere kan du være trygg på at du får et godt utført håndverk som varer lenge. Våler Bygg har egne murere som kan utføre en rekke ulike arbeid innen murverk – blant annet flislegging, piper, ildsted, flisarbeid og våtrom.

Der det stilles krav til om søknader og tillatelser fra kommunen, bistår vi også med dette.

Sertifiserte fagfolk

 

Våre ansatte har alle nødvendige godkjenninger og kurs, blant annet innen piperehabilitering, ildstedsmontering og våtrom. For deg som kunde betyr det at du kan være trygg på at arbeidet er utført i henhold til de forskrifter og sikkerhetskrav som stilles til hvert enkelt prosjekt. Det betyr også at vi kan utføre det du trenger innen murarbeid.

Piper, ovner og peiser

 

Det finnes mange gamle piper i norske hjem. Noen er ikke i bruk fordi de er utrygge, mens andre brukes og er i såpass dårlig forfatning at de potensielt kan utgjøre en brannrisiko. Vi har egne murere som driver med ildsted og piperehabilitering, og som har spesialisert seg på denne typen arbeid. De kan utføre grundig piperehabilitering og er sertifiserte for å arbeide med tilkobling av ildsted, slik at du får en trygg pipe og et ildsted som gir god varme i lang tid framover. Vi kan også bygge og montere ovner og peiser.

Flis og våtrom

 

Våre murere har høy kunnskap og lang erfaring fra arbeid med flis og våtrom, og tar alle typer arbeid innen dette feltet. Uansett om du skal pusse opp kjøkkenet, legge fliser i gangen eller ønsker deg et helt nytt bad eller vaskerom – vi kommer gjerne på befaring. Da ser vi raskt hva som er mulig å utføre, og kommer gjerne med smarte løsninger for ditt prosjekt.

Ta kontakt med oss i Våler Bygg!

Våler Bygg har over 35 års erfaring i bransjen og kan utføre alt innen bygg. Det betyr også at vi kan ta på oss jobben som totalentreprenør, dersom du skal utføre et større prosjekt. Har du for eksempel behov for elektriker når du skal pusse opp badet, så fikser vi det. Vi har flere flinke samarbeidspartnere innen mange ulike fagfelt som vi kan hente inn ved behov.


Vi kan også bidra med søknader og dokumentasjon, slik at hele prosessen fra idé til ferdigstillelse blir så enkel for deg som mulig.

 

Les mer om prosjektering, tegning og byggesaksbehandling her

Kontakt oss